Asset Publisher

null Research and Covid-19

-
Research and Covid-19

The Foundation has decided to promote specific research into Covid-19

+Read More

Blog

Research and Covid-19

22 April 2020

La XXII convocatòria dels Premis i Beques de recerca concedirà aquest any dues beques especials per a projectes que tractin qüestions ètiques derivades del COVID-19. L'excepcionalitat del moment i els esforços que s'estan destinant a la recerca dedicada a la pandèmia i les múltiples qüestions ètiques que implica la gestió d'aquesta crisi sanitària, ens ha impulsat a promoure aquesta iniciativa.

Les dues beques se sumen a les sis que venim atorgant anualment, que com és habitual, estaran destinades a projectes de recerca que es proposin desenvolupar altres qüestions relacionades amb la bioètica i la seva aplicació pràctica. D'aquesta manera es concediran un total de vuit beques dotades amb 5.000 euros, el que suposa una assignació global de 40.000 euros.

Els projectes que es presentin hauran d'explicitar les línies i els objectius bàsics que pretén abordar la investigació, perquè el jurat pugui determinar l'assignació de beques que estan destinades a desenvolupar la recerca exposada a cada candidatura. La convocatòria per a la presentació de projectes s'ha prorrogat fins al 30 de juny i els guanyadors es coneixeran abans de finalitzar aquest any.

La convocatòria també inclou el Premi Audiovisual sobre Bioètica, que es concedeix a un projecte audiovisual que tracti aspectes relacionats amb la bioètica. El premi està dotat amb 5.000 euros, que són destinats a que el guanyador, en col·laboració amb una productora, puguin produir una pel·lícula, un curtmetratge o un documental.

Així mateix, tornarem a concedir els tres premis a treballs de recerca realitzats per estudiants de batxillerat durant el curs acadèmic 2019-2020, en centres de secundària públics, privats o concertats. El primer premi està dotat amb un any de matrícula universitària gratuïta (equivalent a 60 crèdits) i el segon i el tercer, amb 40 i 30 crèdits respectivament. El termini per a la presentació de projectes per les dues convocatòries, finalitza el 30 de maig.

home_agenda

home_grants_and_awards

home_publications

subscription

To receive the newsletter
Subscribe here!