• Grifols foundation
  • Grifols foundation

Càtedra de Bioètica Fundació Grífols


Newsletter Web

Do you want to receive our newsletter?

Courses, conferences, awards, monographs, research grants…

Monthly newsletter to be informed about our activities and publications.

 


Partnership between the Víctor Grífols i Lucas Foundation and Friends of UNESCO

Partnership between the Víctor Grífols i Lucas Foundation and Friends of UNESCO

Partnership agreement to organize a season of lectures on bioethics.
 

The Víctor Grífols i Lucas Foundation and Barcelona Friends of UNESCO have signed a partnership agreement to organize a season of lectures on bioethics. The lectures are part of the "Spaces for reflection" project, and will provide a forum to debate issues such as human reproduction, the handling of health information, loneliness, ageing and the end of life.

 

Barcelona Friends of UNESCO is a non-profit organization and was founded 59 years ago. It was the first UNESCO organization to be created in Spain.  Its objectives include raising awareness of UNESCO's founding values, which are linked to culture, education and science.

 

Photo: Núria Terribas, Director of the Víctor Grífols i Lucas Foundation, and Roser Pujol, director of Friends of UNESCO.


Loneliness, ageing and the end of life

Lecture by Mª Ángeles Durán
28/06/2019

Lecture by Mª Ángeles Durán

28/06/2019

Lecture by Mª Ángeles Durán delivered at Josep Egozcue Cycle. (Lecture in Spanish)Watch this video in Youtube


Noves iniciatives acosten la bioètica al cinema i al teatre

-

Col·laborem amb l'Acadèmia de Cinema de Catalunya i amb l'obra de teatre "Rita"

+Read More

Blog

05 August 2019

En la nostra missió per divulgar i promoure la bioètica ens hem centrat en nombroses activitats, ja sigui a través dels nostres premis i beques, les conferències que organitzem, els cursos i formacions o les nostres publicacions. I ara volem anar més enllà. Per això col·laborem en una sèrie d'activitats, que en la seva vessant més artística, proposen una reflexió ètica sobre temes que ens afecten en el nostre dia a dia.

Per un costat, els dies 17, 19 i 26 de setembre col·laborem amb l'Acadèmia de Cinema de Catalunya en tres sessions de cinefòrum sobre la pel·lícula "Els dies que vindran". L'objectiu d'aquestes sessions serà debatre sobre els condicionants socials, econòmics i laborals que sorgeixen en la maternitat.

Cicle Gaudí amb cinefòrum sobre "Els dies que vindran"

I per l'altre, el 29 d'octubre col·laborem amb la funció i en el posterior debat de l'obra de teatre "Rita". Aquesta tragicomèdia ens explica la història de dos germans que han de prendre una difícil decisió donat el delicat estat de salut de la seva mare. El dabat ètic que es plantejarà després de l'obra girarà entorn el tema de l'eutanàsia i el final de vida.

Teatre i debat sobre l'eutanàsia amb l'obra "Rita"

 


Teaching Bioethics. Communications