Noves iniciatives acosten la bioètica al cinema i al teatre

-

Col·laborem amb l'Acadèmia de Cinema de Catalunya i amb l'obra de teatre "Rita"

+Read More

Blog

05 August 2019

En la nostra missió per divulgar i promoure la bioètica ens hem centrat en nombroses activitats, ja sigui a través dels nostres premis i beques, les conferències que organitzem, els cursos i formacions o les nostres publicacions. I ara volem anar més enllà. Per això col·laborem en una sèrie d'activitats, que en la seva vessant més artística, proposen una reflexió ètica sobre temes que ens afecten en el nostre dia a dia.

Per un costat, els dies 17, 19 i 26 de setembre col·laborem amb l'Acadèmia de Cinema de Catalunya en tres sessions de cinefòrum sobre la pel·lícula "Els dies que vindran". L'objectiu d'aquestes sessions serà debatre sobre els condicionants socials, econòmics i laborals que sorgeixen en la maternitat.

Cicle Gaudí amb cinefòrum sobre "Els dies que vindran"

I per l'altre, el 29 d'octubre col·laborem amb la funció i en el posterior debat de l'obra de teatre "Rita". Aquesta tragicomèdia ens explica la història de dos germans que han de prendre una difícil decisió donat el delicat estat de salut de la seva mare. El dabat ètic que es plantejarà després de l'obra girarà entorn el tema de l'eutanàsia i el final de vida.

Teatre i debat sobre l'eutanàsia amb l'obra "Rita"